Mälarbadens Golfklubb - Samarbetspartners 2024

Gibon Eskilstuna

Gibon är din lokala IT-partner som med Gibon365 hjälper små och medelstora företag att förflytta sig från en traditionell till en modern, molnbaserad IT-miljö.

 

Din mäklare i Eskilstuna

SkandiaMäklarna har under många år varit med och format mäklarbranschen. Med vår erfarenhet och kompetens har vi byggt upp ett fungerande koncept, där du som kund alltid står i fokus. Vi tror på ett lokalt bemötande i området där du vill köpa eller sälja bostad. Därför är våra kontor stationerade över hela Sverige, med engagerade och kunniga mäklare på plats.


Välkommen till SkandiaMäklarna i Eskilstuna.

Cullbrands Bygg AB åtar sig allt inom bygg - små och stora uppdrag.

Oavsett vilket typ av arbete inom bygg du vill ha hjälp med kan du vända dig till oss på Cullbrands Bygg AB.


Vår byggfirma har lång erfarenhet inom byggbranschen och garanterar välgjorda arbeten av nybyggnation & renovering för små och stora uppdrag.


Vi har många nöjda och återkommande kunder runt om i landet

Experter på återvinning av metall

Eskilstuna Metallåtervinning AB har funnits i Eskilstuna sedan 1993. Vår affärsidé är att på ett ekonomiskt och miljövänligt sätt samla in återvinningsbara metaller från industri och allmänhet.  


Efter insamling sorteras och bearbetas materialet för att sedan levereras till gjuterier, smältverk och övriga kunder. 


Vårt mål är att vi ska uppfattas som effektiva, noggranna och pålitliga av våra kunder.

Tingsvalvet är ett kassaflödesdrivet fastighetsbolag med fokus på kommersiella fastigheter med hög direktavkastning. Fastighetsbeståndet är fokuserat till starka lokala lägen, framför allt i Mellansverige.

Identifiera, definiera och kommunicera

En av de viktigaste tillgångarna som ett företag har är dess varumärke. Ofta är det varumärket som avgör kundernas upplevelse av produkten eller tjänsten.

I konkurrensutsatta branscher kan varumärket vara helt avgörande och i tuffa tider är företagets image naturligtvis extra viktigt.

BrandGuide hjälper företag och organisationer att bygga starkare varumärken och nå sina mål.

 

BrandGuide hjälper dig att identifiera, definiera och kommunicera det som särskiljer dig från dina konkurrenter.

Välkommen till Tuna Entreprenad

Vi är ett bygg- och anläggningsföretag med kontor i Eskilstuna och Västerås, verksamhetsområde Mälardalen. Bolaget grundades 1987 men fick sin nuvarande form 2008. Idag utför vi alla på marknaden förekommande bygg- och anläggningsentreprenader, har passerat 1 miljard i omsättning och har fler än 200 medarbetare.

Låt våra experter hjälpa er

Värmepumpsgruppen Mitt AB bildades 2006 av Håkan Larsson. År 2007 köpte Robert Vädel in sig i bolaget. Vi var 3 st fram till 2010 då värmepumpsgruppen började expandera. Idag är vi 13 st medarbetare i olika former.
Värmepumpsgruppen jobbar med framförallt värmepumpar. Där vi en gång började.
Idag jobbar vi med både små och stora vvs entreprenader.
Försäljning och installation av luft-luft , luft-vatten och bergvärmevärmepumpar är en stor del av vår verksamhet.

Vi har säkervatten och el auktorisation.
Idag finns vi på mått Johanssons Väg 30 i Eskilstuna där vi varit i 4 år.
Vi projekterar och installerar efter kundens behov.

  • Lär dig av kundfeedback
  • Professionellt team
  • Hög besparingspotential
  • Snabb kundsupport

Net Office Ekonomi AB

Net Office har flera auktoriserade konsulter inom redovisning och lön med lång erfarenhet. Vi kan sköta allt från bokföring, bokslut och deklarationer till företagsregistreringar, ekonomisk rådgivning och lönehantering.

Vi har bedrivit redovisningsverksamhet sedan 1995 och har nu kontor i Eskilstuna, Strängnäs och Stockholm. Vi är medlemmar i Srf konsulterna vilket innebär att vi följer deras krav på vidareutbildning, ansvarsförsäkring och etiska regler. Net Office Ekonomi AB är ISO-certifierade sedan maj 2014.

Rapid hyrställningar en helhetsleverantör som finns där vi behövs

Oavsett vad ni behöver, så finns vi snabbt på plats. Vi erbjuder allt från byggställningar och plattformar till vädertak över hela hus. Att vi transporterar, sätter upp och plockar ner ställningarna är en självklarhet. Men vi arbetar även aktivt under hela projektets gång. Från inledande besiktning på plats via planering, råd och rekommendationer till färdig lösning – vi sköter allt. Givetvis servar och reparerar vi utrustningen efter behov.


Rapid hyrställningar är er helhetsleverantör inom allt som rör byggställningar, klätterplattformar och väderskydd. Bland våra kunder finns stora såväl som mindre företag inom bygg, fasadrenovering, plåtslageri, måleri, takläggning och industri.


Med vår kunniga och välutbildade personal hjälper vi er med den ställningsbyggnation som passar era projekt bäst – såväl inom- som utomhus. Vi strävar efter långsiktiga och vänskapliga relationer till våra kunder. För kontinuitet och trygghet erbjuder vi er därför att teckna ramavtal.


Vi är väl etablerade i Mälardalen/Stockholm, där vi har huvuddelen av våra uppdrag. Men egentligen har vi inga geografiska begränsningar – vi finns där vi behövs.


Rapid grundades 1998 i Eskilstuna, där även depå och huvudkontor finns. En andra depå finns i Bålsta. Företaget har idag,  50 anställda och omsätter cirka 100 miljoner kronor. Sedan 2020 ingår rapid hyrställningar i Fasadgruppen Norden AB.

Din lokala elektriker - alltid när till hands

Vi är ett lokalt etablerat elföretag i Eskilstuna med 50 års erfarenhet av elinstallationer. Vi erbjuder dig som kund ett totalkoncept på installationssidan. Specialutbildad personal inom specifika områden ger dig den trygghet och säkerhet du behöver. Du ska med andra ord aldrig behöva känna dig orolig när du anlitar oss. När det gäller belysning och ljuskällor kan vi i dag ställa upp med totallösningar. Rätt belysning är oerhört viktigt. Belysning är inte bara belysning, om ni förstår mig rätt. Erfarenheten visar att belysning anpassad för butik och verksamhet i många fall ökar försäljningen.

Vi är ett heltäckande miljöteknikföretag

Swoosh är ett miljötekniskt företag som arbetar med avancerade tjänster inom bland annat stamrenovering, cisternrengöring, högtrycksspolning, inspektion, farligt avfall, industritjänster, rådgivning och förebyggande åtgärder.

Vi täcker hela Sverige med lokalt drivna anläggningar. Våra uppdragsgivare är stora och små företag, industrier, offentlig sektor och privata hushåll.

Motorsport och sportbilar tillhör vårt DNA

Vi säljer, förmedlar och köper exklusiva bilar. Dessutom bedriver vi en fullserviceverkstad för Porsche och Ferrari där vi utför alla slags reparationer och avancerade felsökningar. Vi levererar professionella tjänster inom allt som rör din bil.

"Att förverkliga dina drömmar och byggplaner. Det arbetar vi hårt för"

Mellansveriges Husbyggnation AB ägs och drivs av Martin Grönnslett och Pontus Vestling. Vi är två stolta snickare med kärleken för yrket nära till hands. Vår ambition är att du som kund alltid ska känna dig trygg med att när du anlitar oss så är kvalitet och kundfokus våran högsta prioritet.

Vi arbetar över hela Mälardalen med omnejd. 

Toppkvalitet på glas, bågar och undersökning

Vi har glas och märkesbågar av hög kvalité till lågt pris!

Hos oss får du en ögonundersökning i toppklass utförd av socialstyrelsen leg. optiker.

Vi är ett kunskapsföretag som utför projektering, installation och service av kyl- och värmepumpsanläggningar.

Ett plåtslageri i Eskilstuna

Vilket plåtarbete du än behöver hjälp med gör vi jobbet åt dig. Hemma i villan eller på företaget spelar ingen roll. Vi gör allt inom plåt. Inget jobb är för stort eller för litet.

Kontaktuppgifter finner du på vår hemsida!

Specialister på ABB-robotar, robotservice och robotreservdelar. 

Med nordens största lager av reservdelar för industrirobotar erbjuder vi våra kunder snabb och effektiv service med kvalitet.

Kontaktuppgifter finner du på vår hemsida!

Vi kan arbetsmarknaden. Välkommen hem till oss!

Fiks Group erbjuder rekrytering samt inhyrning under korta eller längre perioder. Vår personal har hög kompetens inom sina områden. Vi erbjuder personal inom de flesta områden. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag.

Stefans El AB

Stefans El i är en komplett elinstallations- och servicepartner med verksamhet i Eskilstuna. 

Din leverantör av konferenser, kongresser och event!

Vår styrka är vårt personliga engagemang och det är det som genomsyrar vårt varumärke.

Boka din nästa konferens eller kongress med oss!

FMT Behandlingscenter

Telefon: 016-13 34 00

http://www.fmtbehandlingscenter.se

Sälen och Costa del Sol

Vi förvaltar och hyr ut boende i bland annat Sälen och på Costa del Sol i Spanien. Är du sugen på en skidweekend eller möjlighet till korttidsvistelse i Spanien, kontakta oss för mer info! Välkommen!

p.velin@ telia.com

peter@ gardsjo.se

Massage och Laserterapi

Verksamhetens inrikting är medicinsk laserterapi, terapeutisk massag samt svensk klassisk massage.


För detaljerad information och övriga behandlingar

vänligen besök:


glemhorn.bokadirekt.se

070-2352221

Kylcenter Invest

Välkommen till Kylcenter Invest i Eskilstuna!


Hos oss hittar du alltid ett brett utbud av vitvaror från välkända varumärken och inte minst, kunnig personal! Vår höga servicenivå mot dig som kund värdesätter vi högst av allt.


Telefon: 016-12 00 05


http://www.elon.se/butiker/eskilstuna/elon-kylcenter-kok-bad

Berglunds Åkeri

Berglunds Åkeri hjälper dig som kund att lösa problem och ge råd om fordon och transporter. Vi ser till att de rätta fordonen finns tillgängliga för att utföra transportuppdragen.


Telefon: 016-12 02 80

http://www.berglundsakeri.se

Arkitektkopia

Vi har nästintill obegränsat med möjligheter när det gäller att utveckla, förpacka och exponera idéer, budskap och varumärken. Vi har vanliga som ovanliga lösningar för specifika tillfällen och unika miljöer.


Telefon: 016-12 11 02

http://www.arkitektkopia.se

Front

Front är det nya namnet på familjeföretaget Fasadrenovering Roland Karlsson. Idag är vi ett av de marknadsledande företagen inom vår bransch.


Telefon: 016-17 11 30

http://www.front.se

Grant Thornton

Vi på Grant Thornton i Eskilstuna är specialiserade på ägarledda företag. Vi förstår samspelet mellan företagare och företag och det gör att vi kan ta till vara på möjligheter och hantera risker som berör både företag och deras ägare.


Telefon: 016-15 97 00

http://www.grantthornton.se

ICA Maxi Eskilstuna

Välkommen till Ica Maxi Eskilstuna! Vi har rekordmånga varor under ett tak och vi är en stor butik men med en uttalad ambition att få dig som kund att känna dig som "hemma".


Telefon: 016-15 87 07


http://www.ica.se/butiker/maxi/eskilstuna/maxi-ica-stormarknad-eskilstuna-12688/start

Swerör är en självklar del av helheten!

Swerör är en helhetspartner inom VVS.
Våra framgångsrika installationsarbeten bygger på ett djupt engagemang i beställarens målbild.

Läs mera

WebOne AB

WebOne levererar hemsidor, webbtjänster, publiceringsverktyg, webbhotell och mycket mer.


Telefon: 016-12 00 90

http://webone.se

Ocab

Vi på Ocab erbjuder ett brett utbud av tjänster inom sanering, skadeservice och renhållning. Vi ser till att allt utförs på ett riktigt sätt – oavsett plats, uppdrag eller tid på dygnet.


Telefon: 016-51 66 10

http://www.ocab.se

Sparbanken Rekarne

Vi kan den lokala marknaden och vi känner våra kunder. Hos oss hittar du all den kompetens och de produkter och tjänster du behöver inom bank och försäkring för dig som privat person och som företagare.


Telefon: 0771-82 70 00

http://www.sparbankenrekarne.se

Parnéus Gräv & Mark

Parnéus Gräv & Mark har som huvudinriktning att genomföra mark och tomtplaneringar, vi gräver och anlägger efter behov. Kontakta oss för en kostnadsfri offert. Vi har vårt säte i Mälarbaden, Eskilstuna.


Telefon: 073-996 37 64

http://www.parneusmark.se

OKQ8 Eskilstuna

Välkommen till OKQ8 Eskilstuna! Vi erbjuder dig stationer med allt du behöver till bilen och till allt du behöver när du är på väg.


Telefon: 016-14 25 81

https://www.okq8.se/

Inject

Inject är en säljande kommunikationsbyrå, en mäklare, en rättighetsbyrå specialiserad på målgruppens intressen och passion.


Telefon: 072-743 69 69

E-post: morgan@inject.se 

Johnson & Son Bygg

Vi hjälper dig med det mesta inom bygg och entreprenad!


Telefon: 016-51 92 71

http://www.johnsonbygg.se