Hitta till oss!

Välkommen till Mälarbadens Golfklubb och Seaside Padel som ligger i natursköna Mälarbaden utanför Torshälla, bara 15 minuter från Eskilstuna.

Vägbeskrivning via E20 (öster och väster)

Sväng av vid avfarten 130 (Folkesta) och följ skyltning mot Torshälla. Efter 2.5 km sväng vänster mot Mälarbaden. Följ vägen tills du kommer fram till badplatsen, sväng där vänster ovh fortsätt 200 meter så ser du Mälarbadens klubbhus på vänster sida.

GPS-koordinater: 59.451063, 16.430794

VÄLKOMNA PÅ EN HÄRLIG RUNDA GOLF ELLER EN PADELUPPLEVELSE

Öppettider för receptionen från 2022-03-01
MÅN-FRE kl 8.00 - 16.00,

Nås alltid via mejl.

Se nedan gällande greenfee och spelavgifter för padel under säsongen 2022.

Greenfee löser du via receptionen eller om receptionen är stängd via swish på nr 123 122 46 66.

Padelbanor bokas via appen PLAYTOMIC.

Tänk på förhållningsregler som gäller nu tillsvidare med anledning av COVID-19.

Greenfee seniorer

18 hål

Mån - Fre  330 kr

Lör - Sön och Helgdag  380 kr

9 hål

Mån - Fre 250 kr

Lör - Sön och helgdag  300 kr

Greenfee Juniorer (upp t o m 21 år)

18 hål

Mån - fre  150 kr

Lör - Sön och helgdag 175 kr

9 hål

Mån - Fre  100 kr

Lör - Sön och helgdag  125 kr

Seaside Padel

Bokning sker via appen PLAYTOMIC.

Öppettider. Alla dagar mellan kl 07.00 - 22.00

Priserna nedan gäller för september - oktober

2 st Dubbelbanor

300 kr/ timme

1 st Singelbana

200 kr/ timme

Golfbil & Hyrvagn

Golfbil medlem med intyg 175 kr

Golfbil medlem utan intyg 300 kr

Golfbil gäst med intyg 250 kr

Golfbil gäst utan intyg 350 kr

Årshyra golfbil medlem med intyg 1750 kr

Årshyra golfbil medlem utan intyg 3000 kr

Hyrvagn 9 eller 18 hål 40 kr

Juniorer spelar gratis

Juniorer från Torshälla GK, Eskilstuna GK och Strängnäs GK spelar utan kostnad på Mälarbadens GK. Välkomna!

PAY & PLAY

Vi erbjuder möjlighet till pay & play måndag - fredag fram till
kl 15.00. Gäller vid spel tillsammans med någon som har officiellt golfhandicap på 36 hcp. Ordinarie greenfee betalas innan spel.

VAD ÄR PAY & PLAY?

Pay & Play innebär att vem som helst har möjlighet att spela golf på en riktigt golfbana. Ett enkelt sätt att prova på hur det kan vara att spela golf.

GÄSTBRYGGA OCH BAD

Kom till oss sjövägen via Mälaren, lägg till och slå ut. Precis intill banan ligger vår brygga där vi erbjuder fyra kostnadsfria gästplatser med ett djup på ca 1,70 meter. Det finns även möjlighet att hyra fasta båtplatser under hela båtsäsongen. Hör av dig till oss för tillgänglighet och prisinformation. På gångavstånd från golfklubben ligger även en av Eskilstuna populäraste och finaste badplatser. Perfekt för dig som vill avrunda dagen med ett svalkande dopp!

Boende i Mälarbaden

Besök Mälarbadens Camping & Gästhamn för mer information gällande boende och priser, ring 016-34 31 87

Hotell

I Eskilstuna med omnejd finns gott om hotell i alla prisklasser.
Perfekt för dig som vill kombinera ditt golfspel med en hotellweekend och upptäcka mer om Torshälla/Eskilstuna.
Läs mer om hotellboenden hos Eskilstuna Besöksguide.