Pro/Utbildningar

"Julles" filosofi

Mitt mål med min verksamhet är att du ska ha roligt och utvecklas i din golf.
Du står alltid i centrum hos mig! Jag är bara en vägvisare som försöker få dig i rätt riktning.
Om du vill utvecklas så hjälper jag dig gärna.
Jag älskar spelet! Hoppas du också gör det då brukar det bli bra.

Vår PRO Anders Juhlin kommer naturligtvis även denna säsong att finnas på klubben tisdagar o torsdagar samt de flesta helger.
Frågor till klubben eller till Anders direkt:
info@andersjuhlingolf.com

Anders Juhlin

PRO: Anders Juhlin, 54 år

Utbildning: Lektioner, Kurser, Juniorträning, Företag och Clinics

Försäljning: Golfklubbor, Bagar och Vagnar

Verkstad: Fixar allt med golfklubbor

Anders Juhlin finns på Mälarbadens Golfklubb Tisdagar och Torsdagar varje vecka samt de flesta helgerna. Anders arbetar även som tränare på Eskilstuna Golfklubb samt Strömsholms Golfklubb. Om ni vill komma i kontakt med Anders, så gör ni det på:

Email: info@andersjuhlingolf.com

VÄL MÖTT

Anders

Se klippet med Anders Juhlin

Custom fitting

"Custom Fitting" börjar med att jag tittar på din sving med dina klubbor och gör en bedömning om du behöver nya klubbor överhuvud taget. Om så är fallet så börjar utredning av vad skulle passa dig.

I samarbete med Mizuno

I samarbete med Wilson Staff

Passa på!

Säsongens sista gröna kort kurs 18 - 19 sep kl: 10.00 - 14.00 med Anders (Julle) Juhlin. Kurs ink medlemskap för resterande 2021 och hela 2022. Vuxna 2995kr. Juniorer 10-22 år 2495kr.

Grönt kort!

Gröna kort kurser för säsongen 2022, planeras!